Hjælp til spørgeskemaudformningen

Mine spørgeskemaer

Fra oversigten "Mine spørgeskemaer" har du adgang til dine spørgeskemaer. Linket skal du sende til dine respondenter. Klik på Opret/rediger spørgsmål for at udarbejde spørgeskemaet. Du kan se dine respondenters svar ved at klikke på Se svar.

Rediger spørgeskemaet

Klik på Opret/rediger spørgsmål i "Mine spørgeskemaer". Eller log ind mens du står på spørgeskemasiden (klik Log ind nederst på siden) og sæt musen over dit spørgeskema, klik på blyanten  og vælg Rediger. Så kan du oprette dine spørgsmål.

• Nye spørgsmål indsættes med
  • Overskrifter og forklarende tekster indsættes med
  • Sideskift indsættes med
  • Flyt spørgsmål, overskrifter og sideskift op og ned med og
  • Slet spørgsmål, overskrifter og sideskift med

Tak for svar

Når du har oprettet dit spørgeskema kan du klikke på Aflever spørgeskema-knappen og logge ind nederst på siden. Sæt dernæst musen over teksten og klik på blyanten der kommer frem og vælg Rediger. Så kan du redigere teksten til dem der har svaret på skemaet.

Send spørgeskemaet til respondenterne

Når du selv har prøvet at svare på dine spørgsmål, kan du sende en email til dem der skal svare. Send linket fra "Mine spørgeskemaer".

Svar på spørgeskemaet

• Du kan komme til svarene fra Se svar i "Mine spørgeskemaer".
  • Du kan også logge ind på spørgeskemasiden (Log ind knappen nederst på siden) og sætte musen over spørgeskemaet, klikke på blyanten og vælge Se svar.
  • Du kan eksportere svarene som en kommasepareret fil, der kan hentes ind i et regneark (fx Microsoft Excel eller Open Office Calc).

Problemer?

Skulle du få problemer eller have spørgsmål som du ikke kan finde svar på, så skriv til support@smartsitepublisher.dk.

Menuen er skjult. Klik her for at se menuen.
Designed by Free CSS Templates
Webmaster: Webmaster
SmartSite Publisher